Ouder-Kleuter Boot Camp

In het kader van de week van de opvoeding organiseerde Lynx Korfbal afgelopen zaterdag een ouder-kleuter boot camp. De kinderen en hun ouders kwamen in grote getale, waardoor we zo’n 50 extra mensen op het veld hadden staan. In de gezellige drukte mochten de kinderen eerst even het terrein vrij ontdekken, maar een kwartiertje later ging er echt gesport worden!

De kinderen gingen samen met hun ouders in groepjes naar een spelletje en wisselden druppelsgewijs door. Na ongeveer 15-20 minuten hadden de groepjes alle spelletjes gedaan en was het tijd om meer te gaan rennen. De kinderen gingen als echte Lynx’ muisjes vangen en daarna speelden we schipper mag ik overvaren.

Als afsluiter las Patrick nog voor uit het schriftje met de avonturen van Japie Aapie.

Volgende week is er weer een leuke Kangoeroe Klup om 10 uur op sportpark De Dijken.

[sz-gplus-post url=”https://plus.google.com/112673236156355691236/posts/QUjE7o1iD4n” align=”none” /]

[sz-gplus-post url=”https://plus.google.com/112673236156355691236/posts/3jbZR5LPUAa” align=”none” /]

 

 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: