ODO E1 – Lynx E2

Lynx E2 speelde afgelopen zaterdag een fijne wedstrijd in Maasland tegen ODO E1. De kinderen wisten dat het weer een moeilijke wedstrijd zou gaan worden, maar desondanks stonden ze fanatiek in het veld.

Met veel sport en beweegplezier werd de wedstrijd afgesloten met 15-0 in het voordeel van ODO, maar daarna was het natuurlijk tijd om de tegenstanders te bedanken en voor de strafworpen.

Mats vond het erg moeilijk om zijn strafworp te nemen, maar aangemoedigd door coaches (van Lynx en van ODO) en de scheidsrechter wist hij na het schieten een applaus binnen te halen van het publiek. Super dat je toch durfde te mikken!

De strafworpen eindigden in 3-3.

Complimenten voor het hele team voor de goede samenwerking en de sportieve houding!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: