LYNX F1 – HKV/Ons Eibernest F1

Vandaag was het een spannende dag voor de spelers van de F1. Omdat SEV onverwacht de laatste 2 wedstrijden verloren had, was onze wedstrijd tegen Eibernest ineens een heuse kampioenswedstrijd. Vooraf spraken we af om vandaag goed samen te spelen. Dus goed overspelen en als de tegenstander de bal had met z’n allen verdedigen.

We hadden in het begin van de wedstrijd een beetje last van zenuwen. We kregen goede kansen, maar de bal wilde er maar niet in. Eibernest, dat bij een overwinning zelf kampioen kon worden, schoot wat beter en na de 1e periode stonden we 0-2 achter.

Maar onze F1 is een team dat het hoofd niet laat hangen, maar bij tegenslag juist nog een stapje harder gaat zetten. De bal ging de 2e periode goed rond, er werd beter afgevangen en onze schoten gingen nu veel vaker in het mandje. We scoorden er 3, de tegenstander 0 en dus was het halverwege 3-2.

Een razend spannende wedstrijd dus en dat zou na rust niet anders zijn. De 3e periode stonden we weer geconcentreerd te spelen, maar Eibernest bleef goed tegenstand bieden. Gelukkig wisten we deze periode 1 doelpunt meer te maken dan zij, zodat het met nog 10 minuten te spelen 5-3 was.

Na de korte pauze kwamen we al snel op 6-3 en mocht de tegenstander de superspeler inzetten. Het werd 6-4 en zelfs 6-5. Bijna ieder schot van Eibernest ging erin. Maar LYNX was niet van plan om het kampioenschap uit handen te geven en via een paar hele mooie aanvallen scoorden we nog een aantal keer. Met nog een doelpunt van de tegenstander erbij werd de eindstand 10-6. LYNX F1 IS KAMPIOEN!!! Wat een spannende wedstrijd en wat een mooi resultaat. Jullie trainers zijn echt enorm trots op jullie prestatie.

Alwin, Jennifer, Brent en Ruben werden al voor de 2e keer kampioen en Jasper speelde pas 6 wedstrijden en heeft nu al zijn 1e kampioenschap binnen!!!

Dit was de laatste wedstrijd op het veld. Nu gaan we lekker de (warme en droge) zaal in.

Groetjes,
Marcel en Jan-Willem


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: