Korfbal Challenge

Van 27 tot 30 december is het weer tijd voor de Korfbal Challenge in Topsportcentrum Rotterdam. De kaartverkoop voor de Challenge start op 8 november via de korfbalbond.

Natuurlijk wordt er op de Korfbal Challenge weer volop getest met de spelregels en zijn de diverse Nederlandse topploegen weer aanwezig, evenals het het Nederlands Korfbalteam, de Tulips.

Kangoeroe Klup

Voor de kinderen van de Kangoeroe Klup is er een workshop in Hal 2 . Op maandag 28 december kunnen alle kleuters (3 – 7 jaar) van Nederland uit hun dak op het Giga Kangoeroefeest; daarvoor hoef je geen Kangoeroelid te zijn (broertjes, zusjes en vriendjes zijn dus welkom). Je kinderen aanmelden kan nu al. Lees eerst de informatie op de KNKV website.

Inspiratiesessie ‘De Korfbalclub van de toekomst!’
Op 30 december, de finaledag van de Korfbal Challenge, zal een inspiratiesessie plaatsvinden over de toekomstmogelijkheden voor de moderne korfbalvereniging. Onderwerpen als de Accommodatie, Beachkorfbal en KombiFit zullen aan de orde komen.

Het programma zal bestaan uit twee rondes met elke drie thema’s waar jij kan aanschuiven en discussiëren over het desbetreffende onderwerp. Laat je informeren of inspireren door de aanwezige gesprekleiders of juist door de initiatiefnemers van andere verenigingen. Meld je direct aan via de website of lees eerst de extra info:http://bit.ly/1Xm3jhJ

Benieuwd naar wat er nog meer op het programma staat? Check dan nu de evenementenpagina van het KNKV.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: