HKV/Ons Eibernest F1 – LYNX F1

Vandaag moest onze F1 de uitwedstrijd tegen Eibernest spelen. We hadden aan hun uitslagen gezien dat ze ongeveer even goed zijn als wij. Dat beloofde dus een spannende wedstrijd te worden.

De teams waren in het begin van de wedstrijd erg aan elkaar gewaagd. Er waren kansen bij beide korven. Gelukkig was het LYNX dat de kansen het beste benutte. Al snel stonden we 3 doelpunten voor en mocht Eibernest hun superspeler inzetten. En die is er de rest van de wedstrijd niet meer uit gegaan!!! We lieten de ene na de andere mooie aanval zien.

Op de training hadden we afgesproken dat we nog wat beter over zouden spelen en dat was in de wedstrijd goed te zien. We speelden de bal goed over als iemand anders er beter voor stond. Af en toe vergaten we nog wel om weer te gaan verdedigen als de tegenstander de bal onderschept had. Maar met z’n vieren 5 tegenstanders verdedigen is ook best lastig.

Ondanks dat de F1 het grootste gedeelte van de wedstrijd een veilige voorsprong had, was het een erg leuke wedstrijd met teams die goed aan elkaar gewaagd zijn. De eindstand was 3-8, waardoor we zijn opgeklommen naar de tweede plek. Jullie hebben allemaal super goed je best gedaan en echt als een team gespeeld. Volgende week zaterdag zijn we vrij en de week daarna spelen we weer tegen Eibernest, maar dan op ons eigen veld.

Groetjes Marcel en Jan-Willem


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: