Gemeente Den Haag opent webwinkel voor vrijwilligers

Gemeente Den Haag is trots op haar 135.000 vrijwilligers. In alle Haagse wijken en in iedere straat zijn er mensen die zich vrijwillig inzetten voor een gezonde, sportieve, betrokken, zorgzame stad. Als dank voor hun belangeloze inzet voor de stad opent de gemeente daarom, op vrijdag 16 oktober, een webwinkel speciaal voor vrijwilligers.

Onze vrijwilligers mogen shoppen!
Ook bij Lynx Korfbal zetten vrijwilligers zich dagelijks in. Tot het einde van 2015 mogen zij een mooie waardering uitkiezen in de webwinkel. Elke vrijwilliger ontvangt per kalenderjaar 20 credits, die vrij te besteden zijn aan leuke (Haagse) producten, cursussen, trainingen en uitstapjes. Denk bijvoorbeeld aan een computer- of taalcursus naar keuze, een bioscoopbon of een gratis entreekaart voor Madurodam. Vrijwilligers kunnen zich via www.denhaagdoet.nl/webwinkel registreren voor de webwinkel.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: