Dubbel zes E1 – Lynx E1

Omdat de scheidsrechter niet bereikbaar was en dubbel zes een nieuwe moest zoeken hadden we even de tijd wat door te nemen hoe ze te bespelen. Als je zelf aan de bal bent kan de tegenstander niet scoren en omdat dubbel zes erg goed is in scoren gezien de uitslagen was het dus goed de bal goed in het team te houden.

Vervolgens aangegeven om elkaars tegenstander goed in de gaten te houden zodat je eigenlijk 2 tegen 2 speelt als het om verdedigen gaat. Ik als coach had dat al vaker gezegt en soms gaat het goed en soms wat minder, maar nu liep alles naar wens en iedereen deed mee het kwartje was gevallen zeg maar. Ja dubbel zes scoorde er lustig op los maar we zaten er allemaal heel dicht bij en in plaats van de koppen te laten hangen deden we er nog een schepje bovenop en hebben we het dubbel zes echt wel moeilijk weten te maken er werd goed overgenomen en samengespeeld en kregen zelf ook een hoop kansen om te scoren die punten kwamen vooral door goed samenspel en dat stemt mij erg vrolijk.

In het begin werden we een beetje overvallen door een goede tegenspeler en ja hij was echt goed maar met goed verdedigend samenspel en snelheid hebben we hem goed onder controle gehouden beetje uit de wedstrijd gespeeld eigenlijk. Jongens en meiden van de E1 ik en de ouders hebben naar een fantastische wedstrijd gekeken een ieder van jullie speelde beter dan ik eerder gezien heb er werd gestreden voor iedere bal en ik weet zeker als wij zo blijven spelen wij in de zaal heel hoog kunnen eindigen. Nu dubbel zes het volgende week nog moeilijk maken en van dkc winnen want dat kunnen wij


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: