clinic voor jeugdtrainers en coaches in Den Haag

Vrijdag 13 november clinic voor jeugdtrainers van Kees Vlietstra, vanuit de praktijk; Train de trainer – Coach de Coach. Meld je trainers aan!

Als vervolg op de succesvolle clinic tijdens de Haagse Korfbaldagen komt Kees Vlietstra, oud-international en coach Jong Oranje terug naar Den Haag!

Voor alle jeugdtrainers in Den Haag en omgeving bieden we wederom een gratis clinic aan!

Regionale versterking en verbinding van het jeugdkader, voor plezier in het vak, verbreding oefenstof, voor ledenbehoud en voor regionale competitie.

Vrijdagavond 13 november van 17.30 tot 19.30 locatie HKV/Ons Eibernest.

Tijdens deze clinic gaan we in op het trainbaar maken van de korfbalacties. Via uitdagende oefenstof trainen we het schieten, het vrijlopen , het passen en het rebounden.
Uiteraard trainen we ook de verdedigende korfbalacties.

Verder komen aspecten als succesbeleving, overtal situaties en hoe om te gaan met niveauverschillen aan bod.

Natuurlijk proberen we ook antwoorden te geven op jullie specifieke vragen. En alles vanuit de praktijk, train de trainer en coach de coach!

Meld jouw vereniging met de deelnemende personen aan via dit formulier.