Vossen gezocht

Zaterdag 10 oktober viert Lynx het 5-jarig bestaan met een lustrumfeest. Zoals aangekondigd in de Kattebel van 13 september is er ’s middags voor de kinderen een heuse Lynx’jacht (vossenjacht). Deze vossenjacht is een soort speurtocht, waarbij de kinderen (onder begeleiding) door de wijk op zoek moeten gaan naar de ‘vossen’. Dit zijn mensen die zich ‘herkenbaar’ vermomd hebben en waarbij elk groepje een opdracht of stempel krijgt. Het doel is alle vossen te vinden en zoveel mogelijk stempels te bemachtigen. Om deze Lynx’jacht mogelijk te maken, zijn we nog hard op zoek naar extra hulp. Wit u meehelpen of weet u mensen die mee willen doen als ‘vos’ of als begeleider, dan kunt u zich opgeven via onderstaand e-mailadres:

barbara.schmeits@ziggo.nl

Namens de evenementencommissie alvast hartelijk dank.

Vriendelijke groeten,
Barbara Schmeits


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: