Seizoensopening Kangoeroe Klup

Zaterdag 31 oktober 2015 is het weer feest in Alphen aan den Rijn!

Die dag verandert de Limeshal in een vrolijk en geel sneeuwlandschap.

Deze ochtend met het thema ‘Frozen Minions’ is speciaal voor de kangoeroegroep en beginnende F-jes van uw vereniging (leeftijd 4, 5 en 6 jaar) die georganiseerd wordt door korfbalvereniging Tempo in samenwerking met de doelgroep evenementen van het KNKV district Noord West.

Van 10:00 tot 12:00 uur worden de kinderen vermaakt met spelletjes die over Frozen en Minions gaan en bovendien ook de beginselen van het korfbal bevatten.

Natuurlijk mogen de papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s komen aanmoedigen en meegenieten vanaf de tribune.

Vanaf 09.45 uur staan de trainers en begeleiders van korfbalvereniging Tempo klaar om de kinderen een onvergetelijke ochtend te bezorgen in de Limeshal in Alphen aan den Rijn. De kinderen mogen in verkleedkleren komen of het clubtenue, zolang de kleding maar comfortabel zit tijdens het sporten.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: