Refleks E3 – Lynx E1

Zo hier spreekt een tevreden coach na twee wedstrijden tegen reflex kan ik zeggen dat het team vooruit gaat, de eerste wedstrijd wel verloren door een paar lastige tegendoelpunten maar voor de wedstrijd de aandacht op de verdediging gevestigd en dat was goed te merken veel beter dan de week ervoor toen het spannend werd was de samenwerking een beetje weg waardoor veel balverlies.De Tweede wedstrijd echter ging ik in met het idee we nemen de overwinning mee naar huis dit liep toch anders de weinige kansen van reflex gingen er haast allemaal in. Toch ging het verdedigen weer een beetje beter en zag ik zelfs dat er onderling in de wedstrijd gecoacht en aangemoedigd werd daar word ik vrolijk van geen commentaar geven maar elkaar helpen om beter te worden.Wat zeer zeker een verbeterpuntje was is het samenwerken er werd goed overgespeeld en niet in eerste instantie zelf voor een doelpuntje gegaan.Dit met het resultaat dat we toch 3 puntjes wisten te scoren als team ik dacht zelfs even we komen langszij helaas komen we wat conditie tekort om dit spel tot het einde vol te houden maar de samenwerking bleef goed verzorgt. Met de strafworpen serie ging het goed deze hebben we wel gewonnen vond ook dat we dat wel hadden verdiend als we zo doorgaan gaan we in de zaal van ze winnen.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: