Lynx Korfbal erkend leerbedrijf voor bewegingsagoog

Afgelopen week heeft Lynx Korfbal de kwalificatie tot leerbedrijf voor de MBO-opleiding Bewegingsagoog ontvangen van het S-BB. Lynx was reeds leerbedrijf voor de opleiding sport en bewegen niveau 3 en heeft hiervoor nauwe contacten met het ROC Mondriaan in Delft. Lynx is erg verheugd om in de toekomst ook leerlingen van de opleiding tot bewegingsagoog te mogen begeleiden.

Het werk van een bewegingsagoog is gericht op het bevorderen van de psychische, sociale en lichamelijke ontwikkeling van de groep of het individu. Daarnaast houdt een bewegingsagoog zich bezig met het optimaliseren van bewegingsgedrag. De studenten van deze opleiding kunnen bij Lynx stage lopen bij de groep Korfbal+ voor kinderen met ASS, ADHD of faalangst.

Leerlingen van de opleiding Sport & Bewegen en Bewegingsagoog die stage willen lopen bij Lynx kunnen contact opnemen met stagecoördinator Patrick Grimbergen.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: