LYNX F1 – SEV F1

Omdat ons eigen veld te nat was speelden we vandaag tegen SEV in het wijkpark. We begonnen de wedstrijd goed. We scoorden een paar keer en gaven SEV bijna geen kansen om te schieten. Ze moesten zelfs hun superspeler inzetten. Helaas scoorden ze nog een paar keer en bij rust was het 4-3 voor ons. Na de pauze kwamen er een paar hele grote speelsters in bij SEV. Omdat verdedigd schieten gewoon mag waren die voor ons dus niet te verdedigen. We gingen er steeds goed voor staan, maar ze schoten gewoon over ons heen (zonder te hoeven springen!). SEV scoorde liefst 9x in de derde periode. Niks aan te doen, maar we wilden de laatste 10 minuten nog even laten zien dat we misschien niet zo lang zijn, maar wel heel goed kunnen korfballen. We wisten nog een paar erg mooie doelpunten te maken en SEV scoorde ook nog 1x. De eindstand was 10-13. We hebben echt goed gespeeld vandaag en als we volgende week weer zo spelen kunnen we misschien wel winnen. Bij de strafworpen wilde het vandaag helaas niet zo lukken. Het werd 0-4.
Groetjes Brent


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: