Categorieën
Uncategorized

Lynx D1 – Oosterkwartier D1

Gisteren speelden we tegen Oosterkwartier uit Haarlem. Na een lange reis waren de Haarlemmers bij ons op het sportpark aangekomen. Netjes op tijd konden we aan de wedstrijd beginnen. Luca wilde vandaag invallen, dus we konden heel erg relaxed spelen vandaag – dank je wel Luca!

 

Gisteren speelden we tegen Oosterkwartier uit Haarlem. Na een lange reis waren de Haarlemmers bij ons op het sportpark aangekomen. Netjes op tijd konden we aan de wedstrijd beginnen. Luca wilde vandaag invallen, dus we konden heel erg relaxed spelen vandaag – dank je wel Luca!

We begonnen de wedstrijd met een doelpunt. Altijd een leuk begin van de wedstrijd, zeker als het doelpunt aan jouw kant valt en je met 1-0 voor staat. Al snel bleek dat we vandaag heel erg goed samen speelden en elkaar goed konden vinden op het veld. Ook de verdediging zat erg goed in elkaar en we waren elke keer goed op onze eigen tegenstander aan het letten, waardoor er maar heel weinig kansen waren voor Oosterkwartier.

Langzaam breidde Lynx D1 zo de voorsprong uit, maar aan het einde van de eerste helft maakte toen ook Oosterkwartier een heel mooi doelpunt waardoor ze toch niet helemaal met de nul de rust in hoefden te gaan. De ruststand was 5-1 in ons voordeel.

In de tweede helft gingen we weer sterk van start, maar ook Oosterkwartier was weer goed uitgerust, waardoor de tweede helft toch nog erg spannend werd. Beide ploegen lieten hun beste kant zien en uiteindelijk scoorden beiden twee prachtige doelpunten, waardoor de einduitslag op 7-3 kwam.

Volgende week spelen we de uitwedstrijd tegen Oosterkwartier in Haarlem. We verzamelen om 9:45 uur bij de stadsboerderij voor het vertrek.

%d bloggers liken dit: