Lynx D1 – HBC D2

Lynx D1 speelde deze zaterdag tegen HBC D2 uit Beverwijk/Heemskerk. Vorige wedstrijd begonnen we heel goed, maar kwamen we onszelf tegen in de tweede helft. Deze week was het voor ons ook even wennen, want we speelden de wedstrijd in het wijkpark in plaats van het sportpark. HBC arriveerde iets later, want ze dachten dat de wedstrijd om 12 uur zou beginnen, maar uiteindelijk konden we toch rond 11:15 uur beginnen.

Voor de wedstrijd was er nog een kort praatje van Patrick, waarin hij vooral benadrukte dat hij inzet wilde zien van de kinderen. Ook als je moe bent even nog een stapje zetten om te laten zien dat je meedoet. Als je er dan niet bijkomt is niet erg, maar je hebt wel laten zien dat je er nog bent. Kortom, doorzettingsvermogen tonen.

De kinderen hielden zich goed aan deze opdracht. Ook werd er goed nagedacht over hoe ze hun energie over de wedstrijd konden verdelen. De spelers hadden voor zichzelf dus een tweede opdracht bedacht. Ook deze tweede opdracht werd goed ingevuld, al blijft een hele wedstrijd spelen natuurlijk wel lastig.

De wedstrijd zelf ging de gehele eerste helft gelijk op. Misschien was Lynx D1 in spel misschien zelfs wel iets sterker. Na de eerste helft was HBC D2 sterker, bij Lynx sloeg toch de vermoeidheid toe en dan blijken sommige van de spelers van HBC toch wel heel erg lang.

De uitslag van de wedstrijd was uiteindelijk 5-9. De ploeg heeft goed gestreden en laten zien dat ze, ook als ze moe zijn nog even dat ene stapje kunnen doen. Super gespeeld Lynx D1!

Daphne bedankt voor het invallen in de laatste paar minuten.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: