verslag Lynx F2 – TOP F6

Lynx F2 had zich vandaag opgemaakt voor een zware wedstrijd tegen TOP uit Sassenheim. Er waren kansen voor winst, dus de kinderen gingen er vol voor. Eerst moesten nog wel een paar zenuwen worden bedwongen, zowel bij de kinderen als bij scheidsrechter Marcel die zijn eerste wedstrijd floot.

Voordat we begonnen controleerde Patrick nog even of de kinderen wakker waren. Patrick stak zijn rechterhand omhoog en zei dat de kinderen een stap naar rechts moesten doen. Bijna alle kinderen deden een stap naar links, maar gelukkig ging het daarna wel goed.

De wedstrijd begon heel goed. Er werd bijna direct gescoord door Lynx waardoor we een voorsprong hadden van 1-0. Helaas kon TOP er ook wat van en scoorden ze een gelijkmaker.

Na een tijdje scoorde TOP weer een doelpunt waardoor we met 1-2 achter stonden. Gelukkig konden we bijblijven en drie minuten voor het einde staat het 3-4, er wordt dus heel veel gescoord deze wedstrijd. Vlak voor het einde wordt er nog een doelpunt ingeschoten. Hierdoor eindigt de wedstrijd in 4-4. We hebben dus een punt gewonnen in de competitie! Woensdag geen training, vrijdag de kerstboom optuigen en zaterdag gaan we weer vol aan de bak. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: