Verslag F1

Vandaag speelde we een thuiswedstrijd tegen ondo. We wisten dat ze op de eerste plaats staan met 2 gewonnen wedstrijden. Helaas was merel geblesseerd maar gelukkig kwam ze ons wel aanmoedigen! Vol goede moed begon de wedstrijd en kregen we snel twee doelpunten om onze oren. Gelukkig konden we snel terugkomen tot 1-2. We probeerden wel goed over te spelen maar de tegenpartij was toch wel erg goed in het onderscheppen van onze ballen en het leek wel of al hun schoten raak gingen….. of was dat echt zo?? We stonden snel ver achter en hebben de rest van de wedstrijd met een super speler in het veld gespeeld. Helaas viel ruben ook geblesseerd uit, gelukkig konden we nog een beroep doen op Sofia en Sophia, meiden bedankt voor het invallen! We hebben deze wedstrijd met 4-25 verloren, het zat er ff niet in deze week. volgende week moeten we weer tegen dezelfde tegenstander spelen, beginnen we opnieuw en gaan we er weer een leuke wedstrijd van maken! Tot maandag!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: