Nationale Autismeweek

Autisme is bij iedereen anders

Autisme zie je niet aan de buitenkant. Maar als je autisme hebt, dan verwerk je informatie op een andere manier dan andere mensen. Dat heeft invloed op je dagelijks leven. Welke invloed en hoeveel, verschilt per persoon. Want autisme uit zich bij iedereen weer anders. Laat je verrassen door de personen met autisme die jij ontmoet!

Autisme is niet te genezen, onbegrip gelukkig wel

Dit jaar is het thema van de Autismeweek: ‘Autisme is niet te genezen, onbegrip gelukkig wel!’. Dit thema vraagt om aandacht voor het onbegrip waar mensen met autisme mee te maken hebben. Meer bekendheid geven aan autisme onder het grote publiek kan vooroordelen weg nemen. Het landelijke programma van de Autismeweek 2015 is te vinden op de actiewebsite van de Autismeweek 2015: www.autismeweek.nl en wordt continue gevoed met nieuwe informatie.

In het kader van de Autismeweek 2015 organiseert Lynx een Korfbal+ instuif op maandag 30 maart van 18:15 – 19:15 uur (tijdens de reguliere training).


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: