Lynx F2 scoort eerste doelpunt

Afgelopen zaterdag speelde Lynx F2 tegen Weidevogels F1. Beide teams waren aan het begin van de wedstrijd aan elkaar gewaagd en beide teams kregen kansen om te scoren. In de tweede periode wist Weidevogels een doelpunt te scoren, maar omdat Lynx heel goed aan het verdedigen was bleef het bij een doelpunt, er werd zelfs een doelpunt afgekeurt omdat een van onze spelers er heel goed tussen stond.

In de tweede helft slaat de vermoeidheid toch een beetje toe, waardoor Weidevogels iets meer kansen krijgt. Gelukkig weten we toch zelf ook nog een doelpunt te maken, vlak bij de paal krijgen we de bal, we draaien ons om voor de aangeef/steun en er volgt een pracht van een doorloopbal, precies zoals we ze altijd oefenen bij de training!

We hebben de wedstrijd verloren met 1-5, maar jullie coach is trots op jullie eerste doelpunt! Gefeliciteerd!

Komende zaterdag spelen we tegen DES F1, we spelen net als deze week heel vroeg, namelijk om 9:00 uur, daarom gaan we verzamelen bij het Montaigneveld om 8:15 uur. We spelen in Delft onze eerste wedstrijd op natuurgras, spannend dus! DES is een van de sterkste ploegen uit onze competitie, onze korte historie leert ons echter dat wij heel erg goed kunnen verdedigen.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: