Lynx F2 – Pernix F2

Het was een leuke wedstrijd voor de F-jes het aanvallen ging erg goed en we hadden lekker veel kansen na de eerste 20 minuten stonden wij al 4-0 voor. Na de rust mocht Pernix beginnen en snel hadden we de bal onderschept en konden we weer de aanval beginnen. Ow wel naar de goede paal aanvallen!! Ja ja we zijn van paal gewisseld haha. Nou daar gingen we dan en na het fluitsignaal van de 1e helft van de 2e helft stond het dan ook al 6-0. De laatste tien minuten hadden we het gevoel dat we er al waren ;). Dus na wat positief coachen gingen we nog een aanval doen en daar ging de bal er voor de 7e keer in de korf!!! Yeey 7-0. Wat een wedstrijd helemaal TOP!!!!

Toen de strafworpen. Deze gingen er helaas niet allemaal in maar het gaat om de eindstand en deze is op 4-2 geëindigd in het voordeel van LYNX.
F-jes helemaal top!!!!!!!

Bij deze nog wat extra credits voor Ilona dat zij ondanks haar gezondheidsissues toch is gekomen en heeft gefloten super gedaan meid thanks!!
Ook de vader van Annabel bedankt voor het coachen je deed het super goed en leuk thanks voor dat!!! 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: