Categorieën
Uncategorized

Lynx F2 – Excelsior F2

Excelsior kenden we al van de zaal, maar toen speelden we tegen de F3. We wisten de thuiswedstrijd toen te winnen en de uitwedstrijd speelden we gelijk. Wat we tegen dit team van Excelsior zouden doen was dan ook een verrassing.

 

Excelsior kenden we al van de zaal, maar toen speelden we tegen de F3. We wisten de thuiswedstrijd toen te winnen en de uitwedstrijd speelden we gelijk. Wat we tegen dit team van Excelsior zouden doen was dan ook een verrassing.

De spelers van Lynx F2 en van Excelsior lieten het ook graag een verrassing, want de wedstrijd ging alle kanten op. Nooit was de superspeler nodig en de stand bleef altijd netjes in een marge van 2 doelpunten.

Voor de mensen in het publiek (en de coaches) werd de wedstrijd echter steeds spannender. De kinderen van Lynx F2 gingen gelukkig goed om met de spanning en bleven fanatiek door korfballen. Door goed samen te spelen wisten ze er in de laatste minuut 10-10 van te maken.

Goed gedaan hoor!

%d bloggers liken dit: