Lynx F1 – Weidevogels F2  8-17 (6-9)

Vandaag (zaterdag 7 februari) speelden we tegen Weidevogels uit Bleiswijk. Ons was verteld dat ze koploper waren in onze divisie, dus we waren super gemotiveerd om ons best te doen. De wedstrijd begon al goed. Binnen een minuut scoorden we een prachtig doelpunt en stonden we voor. Met flitsend samenspel , goed spelinzicht en alertheid hielden we dapper stand tegen de lange en geoefende spelers van Weidevogels. Vlak voor rust stond met nog 6-6, maar binnen een paar minuten werd het  toch 6-9 .

Na de rust hadden we moeite onze draai weer te vinden. We deden hartstikke goed ons best, maar misten de felheid en optimaal samenspel uit de eerste helft. De kansen die we kregen wilden er allemaal niet in, terwijl de Weidevogels door hun lengte steeds onze ballen afvingen. Zij scoorden wel en wij moesten toekijken hoe uiteindelijk de stand 8-17 werd. Gelukkig wonnen wij de strafworpen met 4-2.
Alwin


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: