LYNX E1 – HKV/Ons Eibernest E1

Vandaag moesten we tegen Eibernest E1 spelen. De uitwedstrijd werd 8-8, dus het kon wel eens spannend worden. En dat werd het zeker!

In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Toen maakten wij een foutje in onze verdediging en kregen we een strafworp tegen. Die ging er helaas in.
Maar we gingen snel proberen om zelf ook te scoren. En dat lukte goed, want Jort zorgde er met een mooie hattrick (3x achter elkaar scoren in 1 periode) voor dat we na de eerste periode 3-1 voor stonden.

De tweede periode begonnen we niet scherp en zo stond het ineens 3-2. Gelukkig wist Alex, ondanks een zere knie, de 4-2 te maken. De tegenstander maakte het toch weer spannend met een doelpunt, maar Nick zorgde ervoor dat we halverwege de wedstrijd toch weer 2 doelpunten voorsprong hadden.

De derde periode hadden we het moeilijk, maar Eibernest kon maar 1x scoren: 5-4.

De laatste periode was super spannend. De tegenstander kreeg een aantal kansen, waaronder een strafworp. Gelukkig wisten ze niet meer te scoren en omdat wij dat ook niet deden eindigde de wedstrijd in 5-4.

De strafworpen deed iedereen vandaag onderhands en we verloren ze met 1-5. Maar we hebben een hoop goede worpen gezien die er net niet in gingen.

Jongens en meisje, jullie stonden vandaag weer heel goed te verdedigen. Volgende wedstrijd gaan we proberen de bal nog wat sneller naar elkaar te gooien, zodat er niet steeds een tegenstander tussen staat. Dan krijgen we vanzelf nog meer kansen om op de korf te schieten. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: