LYNX E1 – WEIDEVOGELS E1

Vandaag speelden we een beetje een gekke wedstrijd. Het was een thuiswedstrijd, maar toch moesten we in Bleiswijk spelen. En omdat de scheidsrechter niet kwam opdagen werd de wedstrijd ook nog door onze eigen scheidsrechter gefloten (bedankt Marcel).

We kwamen een beetje traag op gang, waardoor we na 1 periode 2-5 achterstonden. Onze doelpunten werden gemaakt door Jort en Alex.

Gelukkig waren we de tweede periode weer goed bij de les. Weidevogels werd goed onder druk gezet, zodat we veel ballen konden onderscheppen. Zelf kregen we nu ook behoorlijk wat kansen om te schieten. Door doelpunten van Alex, Luca en Nick wisten we weer op gelijke hoogte te komen met onze tegenstander.

Helaas gaven we Weidevogels in de derde periode weer wat te veel ruimte. Daar wisten ze wel raad mee en ineens was de stand 5-8. We waren zelf een beetje te ongeduldig en daarom schoten we vaak terwijl we verdedigd stonden.

De laatste periode deden we er alles aan om het zaalseizoen nog op een mooie manier af te sluiten. Beide ploegen waren behoorlijk aan elkaar gewaagd en er werden nog heel wat doelpunten gemaakt. Voor ons scoorden Jort, Nick en Sam nog een keer en Weidevogels maakte er ook nog 2, zodat de eindstand 8-10 werd. Hoewel we vandaag niet konden winnen hebben jullie weer heel goed gespeeld.

De strafworpen wonnen we met 4-3 door doelpunten van Alex, Nick, Thom en …..Sophia, die liet zien dat ze hier de laatste tijd goed op heeft getraind.

Het zaalseizoen is ten einde. Over 2 weken gaan we weer aan de veldcompetitie beginnen.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: