LYNX E1 – ODO E1

We speelden vandaag tegen ODO, de sterkste tegenstander in onze poule. We wisten dat het onmogelijk was om te winnen, maar we probeerden er een leuke wedstrijd van te maken. We spraken af dat we veel korte ballen naar elkaar zouden gooien, zodat de tegenstander niet steeds de bal had.

We begonnen de wedstrijd ijzersterk en tot ieders verbazing wisten we zelfs op 1-0 te komen door een mooi afstandsschot van Thom. Daarna stonden we heel goed te verdedigen, zodat ODO weinig kansen kreeg. Helaas werd het vlak voor het einde van de periode toch nog 1-1.

De tweede periode verliep helaas heel wat minder goed voor ons. ODO speelde in haar sterkste opstelling en er vielen nogal eens wat gaten in onze verdediging. We stonden op de helft van de wedstrijd 1-9 achter.

Vlak na rust ging het weer lekker en de derde periode wist ODO maar 1 keer te scoren.

Daarna was onze energie een beetje op en lieten we hadden we moeite onze tegenstander goed te blijven volgen. Daardoor kregen we nog 7 doelpunten tegen en werd het dus uiteindelijk 1-16.

Ondanks het verlies hebben we zeker niet slecht gespeeld. De korte ballen gingen heel goed. ODO stond erg goed te verdedigen, zodat we zelf jammer genoeg haast geen kansen kregen om op de korf te schieten.

Volgende week spelen we (helaas) weer tegen deze tegenstander, die duidelijk veel te laag is ingedeeld. Winnen zal moeilijk worden, maar we gaan proberen zelf wat vaker te kunnen schieten en ODO minder doelpunten te laten maken.

De strafworpen verloren we met 2-4. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: