Lekker bewegen in de zomer

Deze zomervakantie heeft Lynx Korfbal een vakantieprograma samengesteld in samenwerking met Voor kinderwerk in Leidschenveen en Ypenburg om kinderen uit het stadsdeel ook in de zomervakantie te stimuleren tot bewegen.

Bewegen is leuk en als je het samen met andere kinderen doet kun je spelletjes spelen en wordt het nog gezellig ook! Precies dat wil de locale korfbalvereniging mee geven aan de kinderen van de wijk.

De afgelopen twee weken waren er daarom clinics voor zowel basisschool leerlingen als kleuters bij Stadsboerderij Landzigt in Leidschenveen. Veel kinderen kwamen op het vakantie aanbod af en maakten kennis met het korfbal.

Op maandag 23 juli konden ook de jongste kinderen van BSO Krullevaar uit Ypenburg kennis maken met de Kangoeroe Klup. Zij deden echte kangoeroe spelletjes als opening van de Olympische Weken bij Kinderopvang Humanitas.

Kinderen uit Ypenburg die graag kennis willen maken met het korfbal kunnen daarvoor de komende twee weken terecht op het veld tegenover basisschool De Paradijsvogel aan de Weidevogellaan. Voor de basisschool leerlingen beginnen de clinics om 14:30 uur en voor de kleuters begint de Kangoeroe Klup om 15:30 uur.

Meer informatie over het zomerprogramma, korfbal en over Lynx vindt u op www.lynx-korfbal.nl
________________________________________________________________________
Foto’s
18 juli: http://goo.gl/0QJ1L
23 juli: http://goo.gl/lhvcL
25 juli: http://goo.gl/8YnQ8


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: