Kleuters genieten van het mooie korfbalweer

De kangoeroe Klup en de Lynxwelpen trainden deze week na de wedstrijd van Lynx F1. Er waren deze week veel kinderen aanwezig. Ze hadden allemaal wel iets speciaals gedaan vanwege Hemelvaart en de vrije dag die daar op volgde. We beginnen de training met tikkertje en gingen daarna springen met Jumper op de blokken. Na het springen mochten we op de korfbalmand mikken. Sommige manden waren best wel hoog!

We hebben deze training ook geprobeerd om de bal over te gooien, de trainer vond dat we dit al erg goed deden. Al viel de bal nog wel eens op de grond. Snel gingen we een rode bal pakken en gingen we over de stokken springen. Jammer dat we niet heel lang mochten, maar daarna mochten we wel door de tunnel, dit vinden we altijd heel erg leuk! En natuurlijk over de hoepels springen.

Als laatste spelletjes gingen we pittenzakje verstoppen en een nieuw spelletje waarbij we moesten doen alsof we vielen.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: