Energie! Danswedstrijd

Lynx Korfbal organiseerde afgelopen jaar samen met bewonersvereniging De Dijken de “Doe De Kanga”-winactie waarbij kinderen verschillende prijzen konden winnen, met als hoofdprijs een korfbalclinic voor hun hele klas. We kregen zelfs een inzending uit Australië!

Vanwege het succes van deze winactie organiseert Lynx Korfbal ook dit jaar de Energie! winactie. Kinderen kunnen meedansen op Koningsdag om 11:00 uur in wijkpark De Dijken aan de Vrouw Avenweg in Leidschenveen of ze kunnen hun dansje via YouTube (na toestemmnig ouders) insturen naar energie@lynx-korfbal.nl.

Omdat er vorig jaar ook flink wat papa’s en mama’s mee aan het dansen waren introduceren we een nieuwe categorie: Ouders. De ouders kunnen een clinic winnen voor henzelf en hun collega’s bij ons op Sportpark De Dijken.

Wij hopen dit jaar nog meer deelnemers dan het afgelopen jaar te kunnen verwelkomen!

Dansinstructie


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: