Eerste Lynx recreanten toernooi groot succes

Afgelopen zaterdag werd in Leidschenveen de eerste Lynx Korfbal recreanten ontmoeting georganiseerd. De vereniging had recreantengroepen uit de regio uitgenodigd om deel te nemen aan het toernooi dat gespeeld werd in de Sporthal Leidschenveen en afgesloten met een borrel in het Sportcafe.

Lynx Korfbal heeft sinds enige tijd een recreantengroep opgebouwd uit ouders van jeugdleden en vrienden/collega’s. De groep traint wekelijks op maandagavond in de sporthal van The British School Leidschenveen en speelt regelmatig wedstrijden en toernooien tegen andere enthousiaste recreantengroepen uit Noord- en Zuid-Holland.

Dit jaar was de tijd rijp voor een eigen toernooi in Leidschenveen. Er volgden ruim voldoende inschrijvingen en er werd op 13 december dan ook met een zeer gemengde groep gekorfbald.

Excelsior schreef in met een team volledig bestaande uit ouders van jeugdleden. Studentenvereniging Paal Centraal greep juist de kans om nieuwe korfballers recreatief te laten korfballen en Eibernest schreef een team in met zeer ervaren korfballers.

Al met al een recept voor een zeer ontspannen sfeer waarin sportiviteit en respect voor de tegenstander hoog in het vaandel stonden en de korfbalouders van Excelsior uiteindelijk als winnaar uit de bus kwamen met de studenten van Paal Centraal als een goede runner-up.

Wil jij ook bij Lynx korfballen? Neem dan contact op met onze vereniging

Eindstand:
1. Excelsior (Delft)
2. Paal Centraal (Delft)
3. Lynx (Leidschenveen)
3. KZ / Hiltex (Koog Zaandijk)
5. Futura (Den Haag)
5. Eibernest (Den Haag)

Uitslagen:
Lynx – Paal Centraal 1-2
Excelsior – Eibernest 5-2
KZ/Hiltex – Futura 1-0
Excelsior – Lynx 1-2
Paal Centraal – Futura 5-1
KZ/Hiltex – Eibernest 3-1
Lynx – Futura 0-0 (1-2 penalty’s)
Paal Centraal – Eibernest 5-1
KZ/Hiltex – Excelsior 0-2
Paal Centraal – Excelsior 1-2
KZ/Hiltex – Lynx 3-3
Futura – Eibernest 0-0


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: