Lynx Senioren hebben gezellig toernooi in Amstelveen

Gisteren waren de recreanten van Lynx in Amstelveen voor een toernooi met “nieuwe” tegenstanders. Vaak komt Lynx bij de toernooien in Noord-Holland dezelfde tegenstanders tegen.

Deze week was er een toernooi met, naast een aantal bekende gezichten, ook veel nieuwe gezichten. Zo speelde Lynx tegen ADOS uit Hoorn ook tegen Atlantis uit Mijdrecht en VZOD uit Kudelstaart.

Naast de nieuwe tegenstanders hadden wij zelf ook twee nieuwe deelnemers. Carl, de vader van Toby, en Kees, de vader van Daniel, deden met ons mee. Zij hebben het zeker erg goed gedaan. Zeker gezien een van beiden nog nooit gekorfbald heeft!

Tijdens het fluiten heeft Patrick geblesseerd op moeten geven en de laatste wedstrijd mochten onze twee nieuwelingen daardoor zelfs een hele wedstrijd spelen!

We hebben alle wedstrijden dit keer verloren, maar helaas de uitslagen niet bijgehouden. Er hebben in elk geval weer meer mensen gescoord, dus onze aanval wordt breder. Zeker weer een winstpunt!

Het is nog even onzeker of we komende week in sporthal ZuidHaghe in Den Haag een Toernooi georganiseerd door Futura spelen, maar hopen dat we ook daarvoor genoeg spelers hebben.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: