Lynx F1 speelt goede wedstrijd tegen ALO F2

ALO F2 was al kampioen en heeft onder andere gewonnen van KVS, maar ook met 20-2 van Fortuna. Lynx F1 had dus duidelijk een zware wedstrijd voor de boeg. 

Gelukkig was Lynx in goeden doen en wisten ze lang de nul te houden, sterker nog, er kwamen zelf goede aanvallende acties tot stand! Hierdoor kreeg iedereen direct het idee dat Lynx nog de kans kreeg om mee te doen. Dit kwam ook het spel ten goede, want de hoofden bleven allemaal omhoog geheven en Lynx ging goed door met aanvallen.

Aan het einde van de eerste periode resulteerde dit in een 0-0 stand. Gedurende de tweede periode liep het ietsje beter bij ALO en trof een verdwaalde bal doel. Hiermee was de spreekwoordelijke deksel van de mand en al snel scoorde ALO opnieuw. Echter niet voordat Lynx F1 nog een paar mooie kansen kreeg.

De tweede helft werd in gegaan met een 4-0 achterstand, maar gezien het spel van Lynx F1 hoefden zij zich totaal niet te schamen. De kinderen deden er dan ook een tandje bij in de tweede helft. Helaas voor de kinderen werd dit niet in doelpunten uitgedrukt, maar wel wisten ze weer de nul te houden, zodat het tot het begin van de vierde periode 4-0 bleef.

Tijdens het laatste stukje van de wedstrijd werden er nog hele mooie doelpogingen ondernomen, er waren er zelfs een paar die pas op het laatste moment van de mand rolden, helaas wel aan de verkeerde kant. ALO wist wel weer de mand te vinden en maakte er nog een paar doelpunten bij, hierdoor kwam de einduitslag op 0-7. Lynx F1 heeft een hele goede wedstrijd gespeeld tegen de onbetwiste nummer 1 van de derde klasse. Chapeau voor deze uitslag!

De strafworpen werden gewonnen door Lynx met 5-3.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: