KZ/Hiltex R1 – Lynx 1

Tijdens een toernooi begin dit jaar had KZ/Hiltex ons uitgenodigd om een keer een wedstrijd te komen spelen in Koog Zaandijk. Deze zondag was het zover en we vertrokken dan ook al vroeg, rond kwart over acht, richting Koog vanaf de boerderij.

Om de teamspirit alvast iets eerder op gang te laten komen stappen we bij elkaar in de auto. Natuurlijk ook gelijk een stuk beter voor het milieu.

Eenmaal in Koog aangekomen hadden we de sporthal snel gevonden en konden we ons snel omkleden, kennis maken met de tegenstander en een beetje inschieten. Het was nog koud in de sporthal, maar al snel warmen we op als de wedstrijd begint.

Al redelijk snel komt de stand op 0-1 na een vrije bal. Daarna blijft het echter lang stil, aan beide kanten. Daarom besluiten we in de rust de vakken om te ruilen, zodat ook het andere vak tot aanvallen komt.

In de tweede helft komen we dan ook meer tot scoren. Eerst een afstandsschot van KZ/Hiltex, maar dan ook een korte kans van Patrick. Na een doorloopbal van Alicia is het weer de beurt aan KZ/Hiltex om twee doelpunten te maken, waarna Patrick de wedstrijd afsluit met nog een korte kans.

Na de oefenwedstrijd tegen Avanti op het veld lijkt Lynx de ban doorbroken te hebben en ook regelmatig wedstrijden te kunnen winnen. In de zaal gaan onze recreanten naar huis met 3-4 als einduitslag.

Er zijn videobeelden gemaakt van de wedstrijd en KZ/Hiltex heeft beloofd om deze naar ons door te mailen.

Op 13 december spelen we een toernooi in de Sporthal Leidschenveen aan de Vaz Diasdreef, we beginnen om 18:00 uur. Jullie komen toch ook?


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: