KVS F3 – Lynx F2

Hèhè, na zoveel weken werd het wel weer eens tijd dat we weer een keertje gingen korfballen. Zo’n kerstvakantie is wel leuk natuurlijk, maar wij willen spelen! En vandaag mochten we dan eindelijk weer het veld op, voor de eerste keer van dit jaar.

We waren allemaal netjes op tijd bij de sporthal om te verzamelen (behalve Patrick, want die had zich verslapen.. pfff) en de wedstrijd kon dan ook keurig op tijd beginnen. Doordat we een paar schoenen van KVS mochten lenen (waarvoor dank), had ook iedereen goede korfbalschoenen aan.

Voordat we aan de wedstrijd begonnen stelde Patrick ons eerst nog even voor aan ons nieuwe korfbalvriendje. Een aapje, maar het aapje had nog geen naam… snel even bedenken dus… en het werd: (tromgeroffel) Aapie!

We begonnen enthousiast aan de wedstrijd en gingen gelijk goed uit de startblokken. Al snel kwamen we op een voorsprong. Met de rust was het zelfs al 0-3! Erg goed hoor jongen en meisjes! Na wat korte aanwijzingen van Marcel en Patrick gingen we weer snel verder met de wedstrijd, al snel lagen er weer een paar doelpunten in, maar helaas telden ze (terecht) niet allemaal. Ook wist KVS nog snel een doelpuntje te maken in een onbewaakt moment, maar de score bleef aan onze kant.

Lynx F2 won met maar liefst 1-6! Ook de strafworpen werden gewonnen door Lynx, dit deden ze met 1-2. Goed gedaan en tot volgende week, wel met een iets lastigere tegenstander, Refleks F2 uit Rijswijk. We verzamelen dan om 09:45 uur bij de sporthal om gezamenlijk naar De Schilp te gaan.

Ohjah, voordat ik het vergeet. Aapie logeert tot woensdag bij ***, daarna mag Aapie weer bij iemand anders logeren.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: