Kleuter spelochtend in Montaigne Lyceum

Op zaterdag 2 februari organiseert de Kangoeroe Klup van Lynx korfbal een spelochtend voor kinderen van 3 tot 7 jaar. De spelochtend heeft als thema wintersport en de kinderen zullen dan ook allerlei leuke wintersport spelletjes gaan doen in de sportzaal.

Ondanks het koude thema mogen de kinderen toch gewoon in hun gymkleren naar de gymzaal komen, van al dat sporten krijg je het namelijk al heel snel heel erg warm. Lekker skieën, sleeën, bergbeklimmen en nog veel meer leuke spelletjes komen deze dag voorbij.

Deelname aan de spelochtend is gratis en de kinderen zullen een versnapering aangeboden krijgen van het winkelcentrum Ypenburg. De spelochtend begint om 9:30 uur en is afgelopen om 11:30 uur.

Inschrijven kan nog tot uiterlijk 19 januari via de basisscholen in Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp. Voor meer informatie kijkt u op de website van de vereniging: www.lynx-korfbal.nl 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: