Kerstboom versieren 7 december

Op vrijdagavond 7 december wordt er een enorm grote kerstboom in het winkelcentrum feestelijk de lichtjes ontstoken. Daaraan voorafgaand gaan de kinderen een kerstbal maken om om 18.00 uur in de boom te gaan hangen met z’n allen. De kinderen kunnen zich opgeven om de kerstbal te komen knutselen in het Piet Vink Centrum van 16.30 tot 18.00 uur. Daarna gaan we naar buiten en onder de klanken van een kerstorkest wordt in het winkelcentrum een kerstfeestje gevierd tot 19.00 uur. Er zal gluhwein (voor de ouders natuurlijk), erwtensoep enz. zijn.

Kinderen kunnen zich via dit emailadres <bpy.boog@gmail.com> opgeven om te komen knutselen. Alles is gratis.

De kinderen kunnen hun mooie nieuwe trainingspak aantrekken bij de activiteit (wel een dikke trui er onder aan doen!). Zo kunnen we gelijk een beetje reclame maken voor onze vereniging. Tijdens het knutselen even het jasje uitdoen, anders vat je later kou natuurlijk 😉


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: