Kangoeroe Klup bij KVS/Lindoduin

Afgelopen zaterdag mochten we, tijdens de eerste training van het jaar, gelijk een uitwedstrijd spelen. We gingen helemaal naar Scheveningen om daar samen met de kinderen van KVS allemaal leuke welpenspelletjes te doen zoals mikken op de korf, overgooien en ziekenhuistikkertje. Ook kwam het voor ons heel erg bekende “Schipper mag ik over varen” voorbij.

De kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad en hebben allemaal heel erg leuk gedaan. Sommige kinderen gaven de juf na de les zelfs een knuffel!

Omdat de kinderen het altijd zo goed doen komt Rikkie het Lynxaapje voortaan elke week kijken naar de training. Tussen de trainingen door mag Rikkie bij de kinderen thuis logeren. Deze week logeert Rikkie bij *** en ***.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: