Categorieën
Uncategorized

Excelsior F3 – Lynx F2

Lynx F2 moest deze week spelen tegen Excelsior F3, we hadden al een keer tegen Excelsior gespeeld en toen werd het 14-6 voor Lynx. Omdat we vorige keer zo veel gewonnen hadden vroeg de coach van Excelsior of ze met vijf spelers mochten beginnen. Dat vonden we natuurlijk geen probleem en natuurlijk speelden ook Toby en Daniel voor het eerst mee in de wedstrijd. Veel speciale dingen dus vandaag!

Lynx F2 moest deze week spelen tegen Excelsior F3, we hadden al een keer tegen Excelsior gespeeld en toen werd het 14-6 voor Lynx. Omdat we vorige keer zo veel gewonnen hadden vroeg de coach van Excelsior of ze met vijf spelers mochten beginnen. Dat vonden we natuurlijk geen probleem en natuurlijk speelden ook Toby en Daniel voor het eerst mee in de wedstrijd. Veel speciale dingen dus vandaag!

We begonnen de wedstrijd met een tegendoelpunt, maar Lynx F2 raakte niet in paniek en ging snel zelf aanvallen waardoor het eigenlijk gelijk weer 1-1 stond. Hetzelfde gebeurde daarna nog een keer, waardoor we met pas een paar minuten op de klok al vier doelpunten gezien hadden. Dit leek dus al snel een wedstrijd voor het publiek te worden en dat werd het ook!

De hele wedstrijd bleef het spannend, we speelden zelf erg goed, speelden goed met elkaar over en kwamen zelfs op een voorsprong van vier doelpunten. Tegen het einde van de wedstrijd ging Excelsior weer meer doelpunten scoren en werd het uiteindelijk 11-11.

De scheidsrechter maakte een klein foutje en schreef 12-12 op het formulier, maar omdat we allemaal vonden dat beide partijen het heel goed hadden gedaan hebben we dat lekker laten staan. Allebei een bonuspuntje dus 😉

Complimenten aan alle spelers van Lynx F2, jullie hebben een prachtige wedstrijd gespeeld met vier tegen vijf en Toby en Daniel hebben een hele goede eerste wedstrijd gespeeld.

Volgende week gaan we eerst een thuiswedstrijd spelen tegen Fortuna en ‘s avonds gaan we oplopen met KVS en LDODK.

%d bloggers liken dit: