Eerste zaaltraining

Afgelopen zaterdag zouden we eigenlijk nog buiten trainen, maar het regende zo hard dat we toch maar de zaal in gingen. 

In de sportzaal van het Montaigne Lyceum kregen de kinderen training van Patrick en Esther. Na ons warming-up dansje mochten de kinderen vertellen welke speciale dagen er de afgelopen week waren. Zo kwamen er verschillende dagen voorbij, zoals de schooldag, dierendag, het begin van de kinderboekenweek en nog best wel een paar andere dagen.

Nadat alle speciale dagen voorbij waren gekomen was het tijd om de training te beginnen. De kinderen werden opgedeeld in groepjes van twee en mochten elk spelletje drie minuten doen. Zo gingen ze schieten op de korfbalmand, springen op de blokken, springen als een kangoeroe en door de kruiptunnel. Ook mochten de kinderen door het enge slangenbos sluipen en gingen we een handstand maken tegen de mattenmuur.

De meeste spullen staan inmiddels in de berging van de sporthal, dus komende week gaan we ook weer in de sporthal trainen.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: