De gekke spagetti’s

Vorige week kregen de kinderen een training van Karin, Jacqueline en Shivani. De ouders en kinderen vertelden deze week dat ze een hele leuke training hadden gehad en dat ze veel nieuwe dingen geleerd hadden.

Deze week begonnen we in de kring en Annemijn had de geitjes gevoerd. We vroegen ons af wat geitjes nu precies aten… Melk natuurlijk! Maar wat eten ze nu precies als ze groot zijn? Bas dacht dat de geiten misschien wel vlees eten, maar we hadden nog nooit een geit gezien die vlees eet, dus misschien eten ze toch iets anders? Nica bedacht dat geiten misschien hooi eten, want dat had ze wel eens op de kinderboerderij gezien.

Patrick dacht dat de geiten misschien wel spagetti eten, maar dan wel zonder saus natuurlijk. De kinderen vonden dat wel een gek idee, maar misschien proberen de spagetti’s wel om de geiten te vangen… dat is een interessant idee en we gaan het dan ook direct uitproberen. Gelukkig zijn er geen kinderen opgegeten door de spagetti’s die aan het plafond hangen, maar een paar kinderen zijn toch een stukje bil kwijt… oh oh!

We delen de kinderen in twee groepen en gaan daarna alle spelletjes doen. We rennen achter de bal aan, we scoren door de korfbalmand en springen zo hoog we kunnen en met trucjes!

Volgende week weer een hele leuke training met Karin, Jacqueline en Shivani.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: