Nieuwe vrijwilliger: Marcel

Ik ben dus Marcel Schouten 31 jaar en vader van Sofia van 6 bij de F2 en Jennifer van 4 bij de kangoeroe’s. Ik kom uit Den Haag en woon tegenwoordig in Leidschenveen.

Ik heb vroeger gekorfbald bij o.a. de Raven en daarna bij het gefuseerde kwiek/olympiaan wat Olympiek heette. De Raven is destijds gestopt en de meeste zijn mee gegaan naar Olympiek. Ik heb korfbal altijd leuk gevonden en toen mijn dochter vroeg of ze op korfbal mocht vond ik dat wel leuk.

Sinds kort zit Sofia dus bij LYNX en werd er al snel duidelijk dat dit een jonge en nieuwe club was en er nog vol op mensen nodig zijn. Zo doende heb ik mij opgegeven om te helpen.

Ik ben nu dus begonnen bij het helpen van de training van de F2 en ga ik binnenkort Korfbal training 2 (red.: cursus) doen waar ik veel zin in heb. verder moet ik mij nog flink inlezen in de huidige regels.

Ik loop nu mee met Patrick en zal in december als Patrick op vakantie gaat de F2 trainen.

Het is leuk om te zien dat de mensen die bij LYNX zitten erg gedreven en enthousiast zijn. Ik vind het leuk dat ik daar deel van uit mag maken.

Dus tot ziens bij de trainingen of langs de lijn.

Groetjes Marcel


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: