Clinic Lynxwelpen door Linda Bijlsma

De lynxwelpen kregen afgelopen zaterdag een clinic van Linda Bijlsma. Linda is sportconsulent van het KNKV en is speciaal voorbij gekomen om de trainers van Lynx bij te scholen. Ook Maatschappelijke Stagiair Giovanni heeft fanatiek meegedaan aan de cursus en zijn certificaat welpentrainer behaald.

De bijscholing van de trainers is zeker gelukt! De trainers van de Lynxwelpen hebben weer veel nieuwe spelletjes geleerd en natuurlijk ook wat leuke tips en trucs om de aandacht van de kinderen goed vast te houden. Aan het eind van de training kregen alle kinderen een echt Lynxwelpen-diploma.

Volgende week krijgen de kinderen nog een clinic, dan van Anne van Arkel, selectie-speelster van KVS uit Scheveningen. Kortom, het zijn spannende dagen voor de jongste leden van onze vereniging.

Foto’s: gplus.to/lynxkorfbal


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: