Proeftraining KombiFit op 29 maart

Komende donderdag 29 maart 2012 zal er in de sporthal van het Montaigne Lyceum een proeftraining plaats vinden van het KombiFit. Bewoners uit Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp welke graag actief en fit willen blijven of worden kunnen gratis de lessen uitproberen. De training vangt aan om 20:00 uur en duurt ongeveer een uur. De training is voor alle niveau’s, u kunt dus beginnen op uw eigen niveau en geleidelijk uw conditie verbeteren.

Tijdens de proefles zal er aandacht gegeven worden aan drie sporten. Fitness (zonder gewichten), Badminton en Korfbal. Tijdens de reguliere lessen zal er elke week aandacht zijn voor een andere sport, gecombineerd meer fitness. Deelnemers vanaf 35 jaar zijn welkom in het Montaigne Lyceum, aanmelden kan via het uitproberen-formulier.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: