Lynx E1 – Eibernest E2

22 september 2012 speelden wij thuis tegen Eibernest E2 om 11 uur.

Verleden week hebben wij bij Eibernest gespeeld en verloren met 11-0,  dus we wisten wat we konden verwachten.We hadden daarop goed getraind afgelopen woensdag,en dat liet Lynx erg goed terug zien in de wedstrijd TOP!We verdedigden erg goed, waardoor Eibernest het niet makkelijk had (niet zoals vorige week)Toch scoorde eibernest snel 0 -1.En Eibernest kreeg daarna vrij snel een strafworp maar deze ging er niet in dus bleef de stand op 0 -1.Daarna scoorde Eibernest nog een paar keer en de stand in de pauze was dan ook 0 – 4.

In de pauze heeft de moeder van Merel gezorgd voor drinken dat ging er natuurlijk goed in na al dat harde rennen.

Na de pauze gingen wij er weer goed voor, maar kregen weinig aanval kansen, wel werd er nog steeds heel goed verdedigd,vooral het jongetje die vorige week 9 keer had gescoord die had nog geen doelpunt gemaakt top gedaan natuurlijk.Helaas kregen we toen weer een strafworp tegen en deze ging er wel in waardoor de stand op 0 -5 kwam.

Eibernest scoorde snel nog een keer 0-6.

In de laatstste minuut scoorde lynx toch nog een super mooi doelpunt 1-6, vanuit een hele mooie aanval, goed overgegooid en doorgelopen naar de paal super goed samen gespeeld toppertjes!

Deze uitslag betekend dat jullie veeel beter hebben gespeeld dan vorige week en daarom ben ik weer super trots op jullie,omdat jullie veel dingen oppakken wat we leren bij de training!

Zaterdag verzamelen wij om 11.15 bij het Montaigneveld en spelen we bij Veo in Voorburg om 12 uur, maar eerst woensdag weer keihard trainen


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: