Chinafeest – Nederland Wereldkampioen!

Afgelopen zaterdag nodigde Lynx korfbal alle kinderen van 3-6 jaar uit om het WK korfbal in China te vieren. Van 10:00-11:00 uur waren de kinderen welkom in het Montaigne Lyceum om allerlei leuke spelletjes te doen. Leuk toetje op het einde van de training was natuurlijk het behaalde wereldkampioenschap van het Nederlande korfbalteam.

De kinderen werden welkom geheten met allerlei vrolijke liedjes van het kinderkoor Kom Maar Op en natuurlijk alle TV -vriendjes van vroeger en van nu. Om 10 uur begon de training met een groep enthousiaste kinderen. De kinderen begonnen met een dansje van de Hokie Tokie en gingen daarna springen met Jumper.

Al snel mochten de kinderen over de wilde rivier slingeren en over de Chinese muur klimmen. Natuurlijk wordt er in China ook gekorfbald en konden ze doelpunten maken in de korf, dit ging eerst nog erg moeilijk, waarschijnlijk had de mand zijn hoedje nog op, maar later ging dat al veel beter.

Verder hebben de kinderen ook de Chinese zee nog over gevaren, door middel van het spelletje schipper mag ik over varen. Daarna gingen de kinderen nog als een echte Lynx een aantal ontsnapte muizen vangen en gingen we gespannen op de telefoon kijken wat de uitslag van de wedstrijd Belgie – Nederland was en Nederland
had gewonnen! Dubbel feest dus.

De Lynxwelpen training vind elke zaterdag plaats in de sportzaal van het Montaigne Lyceum van 10:00 – 11:00 uur. Meer informatie over Lynxwelpen en Lynx korfbal vind u op www.lynx-korfbal.nl 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: