Beachkorfbal

Afgelopen zaterdag waren de senioren van Lynx op bezoek bij Fluks in Noordwijk voor een beachkorfbal toernooi. Afgelopen jaar was het toernooi, tamelijk letterlijk, overstroomd en verregend. Dit jaar hadden we echter heerlijk sportweer. Regelmatig zon, maar hier en daar ook een verkoelend wolkje, zodat we een beetje bij konden komen. Ook de wind hielp goed bij het afkoelen.

Lynx was de gebruikelijke stoomlocomotief die even op gang moest komen, maar in de tweede wedstrijd vielen de eerste doelpunten er toch echt in. Helaas hebben we geen wedstrijden gewonnen, maar dit kon de pret niet drukken. We hebben een ontiegelijk gezellige dag gehad, die we afsloten met een etentje bij strandpaviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk.

Alicia, Christy en Patrick besloten de dag nog even te verlengen door ook naar het aansluitende feest te gaan in de kantine van Fluks.

De foto’s van het toernooi vind je uiteraard op de social media Google+ en Facebook.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: