Achilles F3 – Lynx F2

Deze week moesten we tegen Achilles F3. We zijn natuurlijk hoger gaan spelen, dus we verwachten moeilijkere tegenstanders – maar hoe en wat precies? Dat wisten we natuurlijk niet zo aan het begin van de competitie.

We begonnen zonder Alain die per ongeluk bij het veld van Achilles stond i.p.v. de zaal, toen hij in de rust aankwam had hij gelukkig wel zijn zaalschoenen bij zich, zodat hij toen direct mee kon doen.

Tot de rust ging het redelijk gelijk op, maar aan het einde van de eerste helft zag je duidelijk dat Lynx beter ging samenspelen en daardoor de kleine achterstand terug pakte en tot een 4-4 ruststand wist te komen.

Na de rust pakte Lynx direct een paar doelpunten, maar werd er iets minder goed samen gespeeld. Gelukkig wisten de kinderen dit snel weer om te zetten en in de laatste periode ging het samenspel zelfs heel erg goed. Goed teruggepakt jongens!

De uitslag van de wedstrijd was 4-12 en de strafworpen werden 2-6.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: