Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie lijkt het altijd erg rustig bij de sportverenigingen, toch moet er een hoop gebeuren. Het bestuur van de verschillende verenigingen, maar ook andere vrijwilligers blijven tijdens de zomerperiode, wanneer er niet gesport wordt gewoon actief.

Bij Lynx zijn we bijvoorbeeld druk bezig met de planning van de sportactiviteiten van het komende seizoen, maar ook met het opzetten van promotionele activiteiten en natuurlijk zijn we nog steeds druk bezig met een sportlokatie voor het najaar van 2013.

De afgelopen weken van de schoolvakantie hebben we de kleding besteld, foto’s gemaakt, lokaties bekeken, gewassen, gerekend, gepast, gemeten, heel veel telefoontjes gepleegd en natuurlijk ook van het weer genoten.

Kijkt u ondertussen zelf nog even op de lijst met vacatures voor 2013-2014? Hoe meer mensen meehelpen, hoe lichter het werk!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: