Winters spelplezier

Afgelopen zaterdag organiseerde de Kangoeroe Klup van Lynx Korfbal voor het eerst in haar bestaan een spelletjesochtend voor kinderen van drie tot zes jaar in het Montaigne Lyceum. Meer dan 90 kinderen uit Leidschenveen-Ypenburg en van genodigde verenigingen deden mee aan de Kangoeroe Klup Dag en speelden vele spelletjes in het wintersport thema zoals bergbeklimmen, klunen, sneeuwballen gooien en skiën.

De Kangoeroe Klup Dag begon met een flinke warming-up met verschillende herkenbare kinderliedjes. Daarna mocht elk groepje met zijn eigen begeleider de spelletjes gaan spelen. Tot de pauze werden er vier ronden gespeeld.

In de pauze kregen de kinderen een pakje Wicky en een zakje chips, aangeboden door Winkelcentrum Ypenburg. Na de pauze mogen de kinderen nog twee rondes met spelletjes doen en wordt er afgesloten met een demonstratie een-tegen-een korfbal tussen Marijn (Avanti A2) en Patrick (trainer Lynx).
 
Tijdens de ochtend werden niet alleen spelletjes gedaan, maar werd ook geld ingezameld voor een korfbalclub in Zimbabwe. Samen hebben de kinderen 60,20 euro opgehaald voor het SwanFund, het goede doel dat de club in Zimbabwe begeleid.
 
Komende zaterdag is er weer een reguliere Kangoeroe Klup bij Lynx Korfbal. Om 10:00 uur beginnen de kinderen in het Montaigne Lyceum met het maken van een kringetje en gaan daarna de oefeningen van de Kangoeroe Klup doen.
Meer Foto’s

Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: