Categorieën
Uncategorized

Winaars Energie!-korfbalclinic bekend!

Op 1 juni geven we een aantal clinics in de wijk De Vissen. Om 11 uur beginnen we op het speelpleintje aan de watervogelstraat met gastouder Linda. Deze clinic is gewonnen door Jeske (3). Daarna gaan we naar het Eendenplein waar de klassen Dolfijn en Inktvis van RKBS De Walvis een clinic krijgen die gewonnen zijn door Emme en Lucas.

 

Op 1 juni geven we een aantal clinics in de wijk De Vissen. Om 11 uur beginnen we op het speelpleintje aan de watervogelstraat met gastouder Linda. Deze clinic is gewonnen door Jeske (3). Daarna gaan we naar het Eendenplein waar de klassen Dolfijn en Inktvis van RKBS De Walvis een clinic krijgen die gewonnen zijn door Emme en Lucas.

Christy, Wendelijne en Patrick alvast hartelijk bedankt voor het geven van de clinic!

%d bloggers liken dit: