Wedstrijdverslag Lynx F1 – Fortuna/MHIR F6

Vandaag speelde Lynx F1 haar eerste competitiewedstrijd in de nieuwe opstelling. We begonnen net als vorige week erg sterk met overgooien en we keken goed naar elkaar. Patrick moest fluiten, daarom was Jan-Willem, de vader van Jort, aan het coachen. Natuurlijk hielpen de andere ouders ook een beetje 😉Alhoewel het begin van de wedstrijd voorspoedig was ging het scoren toch nog wel een beetje moeilijk. Daar kwam in de tweede periode van de eerste helft verandering in, waardoor we met de rust met maar liefst twee doelpunten voor stonden op Fortuna! In de rust kregen we limonade van Dennis, de vader van Sterre. Annelies, de moeder van Annemijn, had die nog snel even gehaald. Zo hoefden we geen dorst te hebben. Ook de tegenstanders kregen natuurlijk iets te drinken.Na wat strenge woorden van coach Jan-Willem konden we verder aan de wedstrijd. Al snel werd er een derde doelpunt gescoord! Natuurlijk was iedereen heel erg blij. Er moest nu wel iets heel geks gebeuren wilden we de wedstrijd verliezen. Gelukkig gebeurde dat niet en konden we na de wedstrijd een feestje vieren.Fortuna won de strafworpen met 2-3 en ook zij waren erg blij met deze overwinning.

 

(De foto’s staan in het fotogedeelte)


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: